Elev de 13 ani, injunghiat de unul de 15 in apropierea scolii!


"Jumatate din viata noastra s-a dus", plang debusolati si chinuiti parintii unui copil de 13 ani din Mehedinti. Alexandru al lor a fost injunghiat in inima, pe drumul de la scoala catre casa.
L-a rapus un baiat putin mai mare pentru ca a facut greseala sa se bage intr-o altercatie. Desi medicii l-au ingrijit cum au putut mai bine, ranitul s-a stins la 10 minute dupa ce a ajuns la spital.

Cativa trecatori care se apropiau de statia de autobuz au vazut cum baiatul se topeste pe picioare. Oamenii au alergat intr-acolo, timp in care mai multi adolescenti l-au lasat pe Alexandru intr-o balta de sange.

Zdrobit de durere, tatal acestuia nu poate sa isi stapaneasca lacrimile.

Ambulanta a ajuns extrem de repede, iar soferul aproape ca a zburat pana la spital, unde medicii il asteptau pe baiatul de 13 ani, intrat in coma. Copilul s-a stins in mainile lor. Pana ca mama sa ajunga la capataiul lui, isi daduse sufletul.

A murit fara vina, spun anchetatorii. Plecase de la cursuri si a vazut cum niste baieti mai mari se certau cu colegii lui de scoala. A incercat sa-i desparta, insa un adolescent de 15 ani, enervat de curajul lui, l-a lovit cu un cutit direct in inima.

Pentru ca este minor, cel care l-a rapus pe Alexandru va primi doar jumatate din pedeapsa.

La scurt timp dupa ce s-a dat alarma, politistii au reusit sa-i retina pe cei trei tineri descrisi de martori. Unul dintre ei, spun anchetatorii, este criminalul. Baietii, cu varste cuprinse intre 15 si 16 ani, au fost audiati, dar nici unul nu a recunoscut crima.

Politistii au gasit insa cutitul cu care copilul de 13 ani a fost omorat si daca niciunul din suspecti nu marturiseste, vor compara amprentele lor cu cele gasite pe arma. Cel mai sever judecator nu il va putea condamna insa la mai mult de 10 ani de inchisoare pe criminal.

Share this post!

Bookmark and Share

1 comentarii:

free online movies spunea...

NIce blog,i like its

Trimiteți un comentariu