IMPRESIONANT! Erou national, dupa ce i-a omorat pe cei ce i-au abuzat fiica


Suspect principal in cazul unui dublu asasinat, Drasius Kedys a devenit erou national in Lituania dupa ce se presuspune ca i-a omorat pe cei ce i-au abuzat sexual fiica de patru ani. Sunt, insa, si oameni care spun ca totul este o uriasa farsa.
Drasius Kedys a disparut imediat dupa ce Jonas Furmanavicius, un judecator din Lituania, si Violeta Naruseviciene, o ruda apropiata a acestuia, au fost ucisi pe 5 octombrie.

Drasius, in varsta de 37 de ani, a facut in repetate randuri acuzatii publice la adresa judecatorului care, spune el, a abuzat-o in de mai multe ori pe fetita lui de numai patru ani. Se pare ca Violeta Naruseviciene era "dealer-ul" de copii al judecatorului.

Frustrat si revolatat de faptul ca ancheta politistilor in cazul abuzurilor asupra fiicei sale nu ducea nicaieri, Drasius Kedys a decis sa ia legea in mainile sale si sa isi faca singur dreptate, asa ca i-a omorat pe cei doi.

Fapta "tatalui razbunator" nu numai ca nu a atras teama sau ura cetatenilor lituanieni, ba dimpotriva, acesta a devenit in scurt timp erou national. Mai mult, Drasius are peste 19.000 de fani si pe Facebook.

Mai multe tari vecine Lituaniei, printre care si Polonia, si-ar fi oferit sprijinul tatalui fugar, angajandu-se sa-l primeasca pe teritoriul lor fara sa-l predea vreodata justitiei.

Exista voci care sustin, insa, ca povestea lui Drasius Kedys este o farsa de proportii, mai mare, chiar, decat cea a baiatului din balon! Argumente: scenariul pare scris de "baietii" de la Hollywood, iar fotografiile il infatiseaza pe lituanian ca pe un razboinic prin definitie, un erou a la Bruce Willis.

Pe site-ul Interpol, insa, Darius apare la categoria "URMARITI GENERAL". Ce-i drept, pentru infractiuni ce implica folosirea armelor si a explozivilor.

Share this post!

Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu